Дома
     Контакт
     ГостиRadio Ternipe Prilep - Дома


Радио Тернипе - Прилеп Р, Македонија со локација на Ул: Горѓи Абаџиев бр. 62 Прилеп 

Вашите реклами можете да ги досавите во студиото и за само 1.500 денари ќе се емитуваат 8 пати дневно во текот на цел месец 

A ако нешто сакате да соопштите тогаш тоа направетего во најдоброто радио во Прилеп Радио Тернипе за само 500 денари и ке се емитува 3 пати дневно во текот на една недела 

Исто така и вашите специјални емисии по повод роденден, новороденче или пак било што  за само 500 денари за еден час

За ваше Пријатно Расположение се грижаат:

 -  Киршан Dj CRNOTO

 - Благица

Одберете 90.30 mhz fm stereo и уживајте со нашатта програма

Today, there have been 1 visitors (1 hits) on this page!

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=